Kuukauden tarjoukset

Devisol 20 mikrog

Raikas ja hedelmäisen sitruksen makuinen D-vitamiinitabletti, jonka voi joko imeskellä, pureskella tai antaa hitaasti hajota suussa.

 • Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton, sokeriton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta.
 • Sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia.

 

 

200+30 tabl

17,00 (norm. 19,80)

Perskindol Active Gel

Kaksivaikutteinen kylmä-lämpögeeli lihaksille ja nivelille, jonka ainutlaatuinen koostumus viilentää välittömästi ja lämmittää nopeasti. Rasvattoman koostumuksen ansiosta se ei tahraa, joten valmistetta voi käyttää vaikka työpäivän aikana tai urheilusuorituksen lomassa esim. selkään, niskaan, hartioihin ja raajoihin.

200 ml

26,00 (norm. 32,67)

Bethover B12-vitamiini + Foolihappo

Mansikanmakuinen imeskelytabletti päivittäisen B12-vitamiinin ja foolihapon saannin turvaamiseen ja muistin tueksi. B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja. Folaatti (foolihappo) edistää normaaleja psykologisia toimintoja.

B12-vitamiinin ja foolihapon aineenvaihdunta kulkee kehossa käsi kädessä. B12-vitamiinia tarvitaan foolihapon muuttamiseen kehossa aktiiviseen muotoon. Yhdessä nämä vitamiinit suojaavat aivoja ja hermostoa.

Maidoton, laktoositon, hiivaton ja sokeriton. Ei sisällä säilöntäaineita. Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia.

Annostus: 1 tabletti päivässä 

150 tabl.

25,00 (norm. 32,89)

SyylEnd syyläliuos ja kynä

SyylEnd on tehokas päällelevitettävä itsehoitotuote käsien, jalkojen, kyynärpäiden ja polvien syylien poistoon. SyylEndillä on syylää sisältäpäin kuivattava vaikutus, joka auttaa kehoa torjumaan syylän tehokkaasti. Oikein käytettynä SyylEnd ei aiheuta tulehduksia, kipua tai arpia. Syylien hoitaminen SyylEndillä on helppoa ja hoitokertoja tarvitaan vain kerran viikossa!

 • Sisältää muurahaishappoa, joka on kliinisillä tutkimuksilla osoitettu tehokkaaksi syylien poistoon.
 • Sopii käytettäväksi myös ohuelle iholle, ja sopii näin ollen myös pienten lasten syylien poistoon, sekä yhtäaikaisesti monen syylän hoitoon.
 • SyylEnd-tuoteperheeseen kuuluvat SyylEnd-liuos ja uusi SyylEnd PEN -syyläkynä.

3 ml / 5 ml

27,00 (norm. 33,29)

Minisun Tähtimarja Junior

Monivitamiini lapsille.

 • Lempeän marjan makuinen purutabletti.
 • Sisältää D-vitamiiniä.
 • Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia.
 • Laktoositon, maidoton, soijaton, liivatteeton.

200 tabl.

20,00 (norm. 24,09)

Minisun Monivitamiini Vahva

Monivitamiini aikuisille ja ikääntyville.

 • Sisältää myös ubikinonia ja mustikkauuttetta
 • Laktoositon, liivatteeton, soijaton

120 tabl

20,00 (norm. 24,09)

Fiilus Vahva

Fiilus Vahva tarjoaa nimensä mukaisesti vahvan annoksen Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteereja. Yksi annos sisältää korkean annoksen Lactobacillus r. GG-maitohappobakteereja: 10 miljardia kappaletta.  Valmisteen annostelu on helppoa: kasviperäinen kapseli voidaan ottaa joko sellaisenaan, tai avata ja sekoittaa esimerkiksi juomaan tai ruokaan.

Laktoositon, gluteeniton, maidoton, hiivaton, soijaton. Ei sisällä eläinperäisiä aineita.

30 kaps.

16,00 (norm. 20,43)

Minisun Junior Superappelsiini

Minisun Multivitamin Junior on appelsiininmakuinen monivitamiini-ja hivenainevalmiste.

Tuote on laktoositon, hiivaton, gluteeniton, soijaton ja liivatteeton. Makeutettu sorbitolilla ja ksylitolilla.

Annostus:

Yksi tabletti päivittäin.

Päiväannos 1 tabletti sisältää:

B1-vitamiini 1 mg, B2-vitamiini 1 mg, B6-vitamiini 1 mg, B12-vitamiini 1 mikrog., C-vitamiini  50 mg, D3-vitamiini 10 mikrog., E-vitamiini 7 mg, Niasiini 10 mg, Pantoteenihappo 3 mg, Biotiini 20 mikrog., Foolihappo 130 mikrog., Sinkki 5 mg, Mangaani  1,5 mg, Jodi  70 mikrog., Seleeni 30 mikrog.

200 tabl.

20,00 (norm. 24,09)

Apobase Oily Creme

Apobase Oily Creme on kosteuden säilyttävä ja ihoa pehmentävä rasvainen perusvoide päivittäiseen käyttöön. Apobase Oily Creme on hajusteeton ja parabeeniton.

 

Käytä Apobase Oily Cremeä

 • erittäin kuivalle ja herkälle iholle
 • aikuisille ja lapsille
 • koko vartalolle

250 g

11,00 (norm. 13,66)

Apobase Carbamide

Apobase Carbamide 5 % on uusi tehokosteuttava perusvoide päivittäiseen käyttöön. Voide sisältää karbamidia 5 % ja glyserolia, jotka auttavat vähentämään kosteuden haihtumista iholta.

Kuten kaikki Apobase-voiteet, myös Apobase Carbamide 5 % on parabeeniton, hajusteeton ja väriaineeton. Voiteen rasvapitoisuus on 22 %.

Käytä Apobase Carbamidea

 • kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle iholle
 • aikuisille ja lapsille
 • koko vartalolle

250 g

11,00 (norm. 13,83)

Bepanthen anti-exem

Ehjälle iholle levitettävä Bepanthen Anti-Exem Creme on tarkoitettu ihoärsytysten aiheuttaman punoituksen ja kutinan lievittämiseen koko perheelle. Voiteella on sarveiskudosta uusiva ja kutinaa vähentävä vaikutus. Soveltuu hyvin mm. kuivan ihon, atooppisen ihottuman, ekseeman ja allergisten reaktioiden yhteydessä esiintyvien ihoärsytysoireiden hoitoon. Hyvin siedetty.

Kortisoniton, hajusteeton, emulgaattoriton, väriaineeton, säilöntäaineeton.

Käyttö

Levitä tarpeen mukaan ehjälle ärtyneelle iholle

50 g

16,00 (norm. 18,21)

Melatoniini Orion

Nukahtamisaikaa lyhentävä ja aikaeron vaikutuksia lievittävä, nopeasti suussa hajoava tabletti voidaan ottaa kätevästi ilman nestettä. Makeutusaineina hammasystävällinen ksylitoli ja mannitoli. Laktoositon, gluteeniton, soijaton, hiivaton. Ei sisällä liivatetta, eikä eläinperäisiä ainesosia. Ei aromi- eikä väriaineita.

Nukahtamisajan lyhentämiseen 1/2-1 tablettia lähellä nukkumaanmenoaikaa. Aikaeron yksilöllisen vaikutuksen lievittämiseen 1/2-1 tablettia lähellä nukkumaanmenoaikaa ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Yli 18-vuotiaille. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille.

100 tabl.

24,00 (norm. 28,05)